Les Flors de Bach ens poden ajudar


Les Flors de Bach ens equilibren emocionalment. Vivim en un món que va molt ràpid. Tot són presses i pressió i, de vegades, tot ens supera. Volem fer moltes coses alhora: responsabilitats a la feina, assumptes a la família, entrebancs al cercle social…

A banda de sortejar tots aquests obstacles, cal seguir sempre amb actitud positiva i bona cara. Cal treure forces d’on, de vegades no en tenim, i tirar endavant amb positivisme.

Per ajudar-nos a gestionar les nostres emocions disposem d’un remei efectiu i, el que és més important, totalment natural. Les Flors de Bach són essències naturals que ens ajuden a gestionar emocions negatives com la por, l’angoixa o l’estrés. Van ser descobertes pel Dr. Bach, metge i homeòpata, l’any 1926.

Les Flors de Bach

Les Flors de Bach

 

El Dr. Bach va descobrir 38 flors amb propietats per equilibrar les emocions ja que, segons la seva teoria, les malalties físiques neixen d’un desequilibri emocional. Aquesta teoria va donar pas a la Teràpia de les emocions.

L’equip de professionals de Farmàcia Folch ha rebut formació específica en Flors de Bach i, per tant, està plenament capacitat per assessorar-vos.

Patiu d’estrés? Us costa dormir a les nits? Us sentiu tristos? Esteu apàtics?

Per posar remei, de manera natural, a aquestes sensacions que fan que no us sentiu del tot bé, us convidem a apropar-vos al nostre establiment.

Us escoltarem i farem el diagnòstic de quines són les Flors de Bach que necessiteu per fer tornar l’equilibri a la vostra vida i, d’aquesta manera, millorar la vostra salut.