Com podem ajudar les nostres defenses durant l’hivern?


L’hivern ve acompanyat de temperatures gèlides, refredats, grips i diverses infeccions produïdes pel fred. Això ho fa perquè coincideix en l’època de l’any on trobem la màxima afluència de virus i bacteris que poden afectar el nostre organisme i fer-nos agafar un refredat.Com podem ajudar les nostres defenses durant l’hivern?

 

Patologies típiques de l’hivern

I és que durant aquest mes, el febrer, es viu el moment més àlgid pel que fa a les probabilitats de patir una d’aquestes patologies i, per això, volem recordar-te que és molt important tenir el cos preparat per oferir resistència a tots aquests virus tan típics de l’estació de l’any que estem: refredats, grips, gastroenteritis o infeccions respiratòries.

Si per mala sort pateixes o ja has patit alguna d’aquestes patologies, el més probable és que ho hagis superat seguint els consells i les recomanacions mèdiques del teu doctor o del teu farmacèutic de capçalera. Ells t’hauran recomanat el tractament més idoni segons la malaltia, ja sigui amb medicaments químics o naturals.

 

Com podem reforçar les nostres defenses durant l’hivern?

Per millorar les nostres defenses durant l’hivern o per enfortir-les després de finalitzar el tractament d’una afecció, de la grip per exemple, es recomana prendre vitamines, jalea, echinacea,  Com podem ajudar les nostres defenses durant l’hivern?probiòtics… que ajuden a recuperar el nivell de defenses que es necessiten.

Ens servirà per recuperar la protecció natural que genera el nostre cos i tornar al bon estat de salut que es tenia. A més, també serà útil per evitar recaure en altres malalties, ja que és just en aquest moment quan s’és més vulnerable.

Recomanem seguir aquest consell i tenir cura especialment amb els col·lectius de més risc: els més menuts de la casa, les persones d’edat avançada i els malalts crònics.

 

Aprofita l’hivern per carregar energia i defenses. Descansa, pren vitamines i segueix bons hàbits d’alimentació. D’aquesta manera cuidaràs el teu cos i et sentiràs millor.

Vine a veure’ns i t’ajudarem a decidir quin tipus d’ajut necessites segons la patologia que has patit. T’assessorarem amb el producte que més et convé!