Aquesta tardor evita el refredat!


Sick Woman. Flu. Woman Caught Cold. Sneezing into TissueArriba la tardor i els virus i els bacteris s’aprofiten que tenim les defenses baixes i ataquen el nostre organisme.

El canvi d’estació, el canvi d’hora, la tornada a l’escola i a la rutina poden afavorir que el nostre cos abaixi el nivell de defenses i els virus ho aprofiten per regalar-nos un refredat, mal de coll, febre o una grip.

Vols saber com evitar-ho?

Segueix llegint aquest article!

 

Què cal fer per evitar un refredat?

El refredat és una malaltia que es contagia pel contacte i per l’aire. Si vols evitar-ho, pots seguir aquests consells pràctics:

  • Evitar estar en contacte amb gèrmens i rentar-se les mans.
  • Evita l’estrès.
  • Segueix una dieta saludable.
  • Beu molts líquids.

 

Com actuar davant un refredat?

El més recomanable és fer repòs durant els primers dies, així minimitzem els seus efectes. Abrigar-se per evitar passar fred, seguir una dieta que ajudi a prevenir la deshidratació i cuidar-se. Però, si això no t’és possible, pots optar per visitar-nos a la farmàcia i et recomanarem els medicaments més adients per a tu. A part, recorda que si tens febre alta o malestar general, el millor que pots fer és visitar el teu metge de capçalera.

Female legs in warm woolen socks.

Cuida les teves defenses, són la millor prevenció!

Tenir unes defenses efectives i sanes són la millor manera de prevenir el refredat! Tenir una bona dieta, fer exercici, seguir uns hàbits de vida saludables i descansar com cal són els ingredients principals per a cuidar-se.

Però, a més, si vens a la farmàcia, et podem recomanar complements alimentaris que et faran sentir com mai!

T’esperem!