Consells per baixar el colesterol


Moltes vegades t’hauràs preguntat: què puc fer per baixar el colesterol? De remeis n’hi ha molts. En aquest post farem memòria d’alguns que segur que ja coneixeu. I us presentarem un de nou que creiem molt interessant!

baixar el colesterol

Dieta per baixar el colesterol

Per aconseguir el nostre objectiu cal augmentar el colesterol bo i mantenir o reduir (segons com el tinguem) el colesterol dolent. Per això el primer pas, sempre, és modificar la nostra dieta.

Aconseguirem baixar el colesterol si consumim carn sense greix i pernil ibèric de manera moderada. Allunya el fuet i el xoriç dels teus entrepans. És dur, però hem de guanyar la batalla al teu colesterol!

Menja més peix blau fresc: tonyina, arengada, salmó… Els podem menjar de moltes maneres diferents!! Al forn, a la brasa, a la planxa, marinats en amanida… Fins i tot crus en un menú japonès!

Menja fruits secs, són molt saludables i has de començar a fer-t’hi molt amic. Els fruits secs ens ajuden moltíssim a cuidar la nostra salut. Beure infusions de te verd amb mel i menjar fruita i verdura són altres canvis que haurem d’aportar a la nostra dieta per baixar el colesterol.

Baixar el colesterol amb Ecovital

Estudis recents ens han demostrar que consumir all ens ajudar a fer baixar el colesterol. Per ajudar-nos en aquesta batalla, Ecovital ha creat Ecovital Tenscol.

Què és?

Aquest producte és un complement alimentari basat en extracte d’all envellit i cultivat de manera ecològica. Com s’envelleix? Seguint un procés que n’elimina la característica olor i n’extreu els components beneficiosos. Aquest complement alimentari conté, a banda de l’all envellit, cel·lulosa, estearat de magnesi i silici d’origen vegetal.

Els comprimits d’Ecovital Tenscol ajuden a fer una bona digestió i, alhora, a prevenir inflamacions estomacals i intestinals. Gràcies a les propietats de l’all maximitzades, també ens ajuda a prevenir malalties cardiovasculars. És apte per a vegetarians i celíacs, ja que no conté gluten ni lactosa. I només cal prendre 1 comprimit al dia!

 

Vine a veure’ns a la farmàcia i t’aclarirem qualsevol dubte que tinguis!