Beneficis dels probiòtics


Saps què són els probiòtics? Creus que et caldria algun probiòtic en forma de suplement per trobar-te millor? Coneixes els beneficis dels probiòtics en el teu organisme? En aquest post intentarem donar resposta a tots aquests dubtes! Però comencem pel començament…

Beneficis dels probiòtics

Què són els probiòtics?

Els probiòtics són uns microorganismes o bactèries intestinals que, en les quantitats adients, ens ajuden a cuidar de la teva salut. És a dir, els probiòtics enforteixen les defenses del teu organisme.

Què fan, exactament, els probiòtics? Formen una barrera que protegeix el teu intestí. Aquesta barrera es va renovant cada dia de manera natural amb la teva alimentació. Però, què passa si passes una època d’estrès? O si has estat prenent algun medicament o antibiòtic? Doncs el que passa és que aquesta barrera protectora formada pels probiòtics es desequilibra. Quan la barrera es desequilibra, cal enviar reforços!

Beneficis dels probiòtics

Un altre dels principals beneficis dels probiòtics és que t’ajuden a enfortir el teu sistema immunològic. Daquesta manera, tajuda a combatre tant les infeccions com altres malalties.

Un altre benefici és que t’ajuden a reforçar la teva flora bacteriana. Creen una mena de mecanisme immunitari en la teva mucosa intestinal. D’aquesta manera, impedeixen que els microorganismes patògens que et poden fer mal creixin i es desenvolupin.

 

A la nostra farmàcia disposem de suplements alimentaris de dos laboratoris de molta confiança: Pileje i Ecoceutics. El teu cos t’envia alarmes: si notes alguna, vine a consultar-nos! Estàs passant una època de molt d’estrès? Has estat prenent antibiòtics? Pateixes de càndides? Tens migranyes, diarrea o restrenyiment? Apropa’t a la nostra farmàcia i, escoltant els teus símptomes, sabrem quin probiòtic et convé.