Caiguda del cabell


Et cau el cabell? No pateixis! La caiguda del cabell és normal.

Només has de començar a buscar remeis quan t’adones que te’n cau més del que es considera “normal”. Et lleves al matí i trobes cabells al coixí? Trobes molt cabell a la roba que has portat durant el dia? Et queden molts cabells al raspall després de pentinar-te?

Una altra pista per saber que cal passar a l’acció: notes que el teu cabell perd volum i densitat al cap?

Que ens caigui el cabell és un pas més en el procés de creixement del mateix. Malgrat tot, algunes persones poden patir una pèrdua excessiva de cabell. A més, quan patim una caiguda ja important, la resta del nostre cabell presentarà una aparença feble i amb poca vitalitat.

caiguda del cabell

Causes de la caiguda del cabell

Per què ens cau el cabell? Entre els motius podem trobar els següents:

  • si portem una dieta pobra en nutrients essencials
  • si tenim problemes de tiroides
  • si patim alguna infecció o anèmia
  • si patim estrès
  • si utilitzem productes agressius per al cabell com tints o planxes
  • si consumim medicaments (alguns anticonceptius orals o anticoagulants)

Una altra causa que pot provocar-nos una caiguda del cabell important és haver patit una malaltia o una operació important.

Com podem lluitar contra la caiguda del cabell?

A la nostra farmàcia elaborem un xampú de la nostra marca pròpia, anomenada Ecoceutics. Aquest xampú conté ginseng, apigenina i àcid oleanòlic de fulles d’oliva. Aquests 3 elements estimulen el cuir cabellut i ajuden a disminuir la caiguda del cabell. I, el més important és que aquest xampú no conté parabens! Així, ens assegurem que no apliquem productes químics al nostre cabell.

Per a completar el tractament i guanyar la batalla a la caiguda del cabell, apropeu-vos a la nostra farmàcia, on us informarem de quin tractament us convé seguir segons el vostre cas particular. I és que no tots els casos de caiguda del cabell s’han de combatre amb les mateixes “armes”. Consulta’ns i veurem què et pot ajudar més: unes càpsules, una loció, un desenredant…