Circulació a les cames


La mala circulació de la sang a les cames és un problema molt comú però senzill d’explicar. El que passa és que la sang no pot desplaçar-se amb la mateixa facilitat per aquesta zona que per la resta del cos.

Cames cansades

A l’estiu, amb la calor, tenim més sensació de cames cansades. Les notem pesades i botides. Aquesta sensació pot venir acompanyada de inflamació dels turmells, formigueig… Però, per què tenim les cames cansades? Una de les causes principals és la nostra dieta. Si no portem una dieta equilibrada, tenim més números per patir cames cansades. Si la nostra dieta diària és rica en greix, sucre i sal, tenim més possibilitats de patir cames cansades.

Per evitar tenir les cames cansades hem de portar una dieta equilibrada. Cal incloure als nostres àpats fruita, verdura i aliments integrals. A més, hem de beure, com a mínim, 8 gots d’aigua al dia.

Un altre motiu que pot fer que patim cames cansades és si passem moltes hores al dia drets o asseguts en una mateixa posició.

Per alleugerir aquesta sensació, a la nostra farmàcia trobaràs gels refrescants i comprimits naturals que t’ajudaran a portar-ho millor.

Cel·lulitis

La cel·lulitis és el gran enemic, sobretot de les dones. No té res a veure si tenim sobrepès o si estem primes: totes la patim.

S’acumula a les cuixes, genolls, malucs i glutis. Aquí és on apareix la temuda “pell de taronja”. La circulació sanguínia empitjora, i podem sentir dolor al prémer la pell en aquestes zones.

Què podem fer? Hem d’evitar portar una vida sedentària i canviar la nostra dieta, fent-la rica, equilibrada i variada. També ens ajudarà molt aplicar-nos cremes anticel·lulítiques. A la nostra farmàcia fins i tot podem ajudar-te a tractar-la amb homeopatia.