Ha arribat l’hora: cal combatre la grip


Ja estem en ple hivern i, en conseqüència, ja estem patint els temuts refredats i les grips. Els nostres amics, familiars… tots els quin ens envolten estan refredats: a la feina, a la família, els amics… Potser tu ja ho has estat o ho estàs en el moment de llegir aquest article. O ho estaràs aviat… En qualsevol cas, t’expliquem tot el que et cal saber per combatre la grip en igualtat de condicions. Comencem pel començament!!

Què és la grip?

La grip és una infecció molt comú de les vies respiratòries que és causada per un virus. Per sort, disposem d’una vacuna per ajudar-nos a combatre la grip. Una de les característiques principals de la grip és que apareix en forma de brot que “ataca” a força gent alhora. Aquests brots es solen donar entre els mesos d’octubre i abril.

Com ens adonem que patim grip? Comencem a tenir tos seca, febre, esgotament, mal de cap i dolor muscular. Aquests símptomes apareixen de sobte, i la febre puja de cop.

combatre la grip

Eines per combatre la grip amb eficàcia

El millor que podem fer és anar de seguida a visitar el nostre metge de capçalera. Un cop acabada la visita, anar a la farmàcia a buscar els productes que el metge ens hagi receptat. Ens ajudaran a passar aquests dies patint grip amb més facilitat els descongestionants, mucolítics… Vine a visitar-nos i t’orientarem sobre quins productes et poden ajudar a viure aquests dies amb grip amb menys patiment.

Què podem fer per evitar agafar la grip?

  • Renta’t les mans sovint
  • Evita (tant com puguis) la companyia de persones refredades o amb grip
  • Beu molt líquid i pren molta vitamina C

Esperem que sigueu dels afortunats que aquest hivern us lliureu de la passa de grip. Però, si no ho sou, esperem que ens visiteu per poder-vos ajudar!!