Coneix els olis essencials de Pranarom


Els olis essencials s’utilitzen amb finalitats terapèutiques naturals. Aquesta pràctica és coneguda com a aromateràpia i cada cop més hi ha persones que confien en les seves propietats per curar i prevenir alguna dolència.

Una de les millors marques, i de les més conscients, és Pranarom. Avui et volem explicar tot el que cal saber per conèixer, utilitzar i gaudir dels beneficis d’aquests olis.

Ah!, llegeix atentament que, al final de l’article, tenim una sorpresa que de ben segur t’agradarà!

 

pranarom-logoPranarom és una empresa farmacèutica que ofereix productes basats en elements naturals com són els olis i essencials i vegetals. Tots els seus productes són 100% purs i naturals pel que la transforma en una empresa de qualitat i de confiança.

Els olis essencials de Pranarom estan extrets directament de la planta o de la flor, sense procediments químics. Aquest procediment els fan ideals per  a qualsevol aplicació. A més, sense cap mena de dubte et podem assegurar que tenen el millor catàleg del mercat.

 

Algunes de les propietats més comunes de la utilització d’aquests olis són:

  • Millorar el son
  • Augmentar la concentració
  • Prevenir episodis d’angoixa o estrès
  • Calmar la irritació de la pell
  • Millorar la hidratació de la pell
  • És un perfum natural
  • Aporta beneficis per a la salut (segons el tipus d’oli i el tipus d’aplicació)

Però també se solen utilitzar per fer massatges, banys o per tractaments de bellesa.

 

La seva aplicació és molt senzilla. Depenent de la seva prescripció només cal dipositar una gota de l’oli que es necessita directament a la pell, dins un penjoll o una polsera especial o a través d’un humificador especial.IMG_20191114_130527

 

Vols conèixer tots els beneficis d’aquests olis? Doncs, estàs de sort, durant el novembre i el desembre, per la compra d’un humificador Pranarom t’emportaràs una magnífica capsa organitzadora d’olis de regal!

Vine a veure’ns a la farmàcia per emportar-te l’oli que s’adapti més a les teves necessitats, deixa’t assessorar i aprofita aquest esplèndid regal!