Consells per tractar i prevenir els polls


Els polls són un problema molt habitual entre els nens i nenes i els preadolescents, i quan se’n té, s’ha d’actuar amb rapidesa.

Els polls són uns insectes parasitaris que viuen entre els cabells de les persones i s’alimenten de la seva sang. Malgrat que no són perillosos ni transmeten cap malaltia, són molt contagiosos i molestos i la seva principal molèstia és que provoquen molta picor al cap.

 

Com es contagien els polls?

Els polls es contagien a través del contacte entre cap i cap, compartint roba, pintes i raspalls o gorres. El més comú és trobar-ne als caps dels més menuts, ja que tenen més contacte entre ells.

 

Com són els polls i com es poden detectar?

Els polls són uns insectes de la mida d’un gra de sèsam i d’un color entre gris i blanc. Són fàcil de veure, com també ho són els seus ous, que són unes boles de color mostassa, semblants a la caspa. I per detectar-los hem d’examinar el cap de l’infant amb molt deteniment.

El principal símptoma de tenir polls és la picor constant del cuir cabellut.

Consells per tractar i prevenir els polls

Consells per tractar i prevenir els polls

Si has detectat que els teus fills tenen polls, aquests són els millors remeis:

  • Fullmarks. Una loció capaç d’eliminar els polls i els seus ous en 10 minuts. També tenim disponible el xampú preventiu.
  • Nompikis d’Ecocèutics. Aquest producte és ideal perquè serveix tant com a tractament per eliminar-los com a tractament preventiu. Calma i alleuja la sensació de picor al mateix moment que mata i preveu noves infeccions. Venda exclusiva a les farmàcies Ecocèutics.
  • Neositrín. Loció, xampú i esprai per eliminar i prevenir l’aparició de polls.

 

Tens més preguntes o vols que et pautem el tractament per eliminar i prevenir els polls? Apropa’t a la farmàcia i, sense cap mena de compromís, t’assessorarem amb el tractament que et serà més útil i t’explicarem com aplicar-lo correctament.

Ens trobaràs a Girona, al carrer Joan Roca Pinet, al costat del Parc de les Casernes, t’esperem!