Cuidar el nostre sistema immunitari


Li ha costat decidir-se però, amb el Nadal, han arribat l’hivern i la fred. El nostre sistema immunitari se n’ha adonat abans que nosaltres. Tots sabem que és en aquesta època de l’any quan ens refredem més. Però, per què?

El motiu és tan senzill com aquest: amb la fred les nostres defenses baixen. Al baixar, s’obren les portes a que entrin tots els virus.

Actualment sabem que existeixen més de 200 virus que poden fer que agafem un refredat. Aquests refredats s’encomanen només que esternudem al costat d’una altra persona.

Però… per què uns ens refredem i els altres no? Per què uns enganxem un refredat rere un altre i no tenim treva durant tot l’hivern? Per què sempre tenim un amic que mai es refreda?

ajudes-al-nostre-sistema-immunitari

Existeixen molts productes que ajuden al nostre sistema immunitari

 

La diferència la marca el nostre sistema immunitari

Què és el sistema immunitari? És la manera com estan organitzades les defenses del nostre cos. Les defenses ens protegeixen dels virus i bacteris i, perquè estiguin en plena forma, cal practicar amb moderació algun esport, portar una dieta equilibrada, tenir un horari regular de son i fugir de l’estrès.

Per ajudar el nostre sistema immunitari i que aquest funcioni al 100% disposem de productes que, complementant la nostra dieta, ajudaran al nostre cos a treballar de la manera més òptima possible.

Disposem de suplements que ajuden al nostre sistema immunitari

Disposem de suplements que ajuden al nostre sistema immunitari

Us animem a visitar el nostre establiment, on el nostre personal especialitzat us informarà de quin producte millorarà el funcionament del vostre sistema immunitari, segons el cas particular de cadascú.