Com enfortir el teu sistema immunitari


L’estiu s’acaba i tot torna a la normalitat que la Covid-19 ens permet. girl-2626753_640

Després d’uns mesos de descans i desconnexió arriba el moment de reprendre la rutina diària i preparar el teu cos per fer front un nou curs, sigui escolar o laboral.

Per fer-ho és essencial que enforteixis el teu sistema immunitari. Saps com fer-ho? Avui et volem donar tots els consells necessaris per reforçar-lo.

 

Causes de l’empobriment de les defenses

L’estrès de la situació actual, la falta de son, la manca d’exercici físic o una mala alimentació s´0n els culpables que les nostres defenses perdin la seva fortalesa. Aquestes situacions poden afectar el teu organisme i fer-lo més vulnerable davant certes malalties.

 

Consells per mantenir el sistema immunitari fort

ibs-5308379_640Cal tenir una cura especial del sistema digestiu. Sabies que entre el 70 i el 80% de les teves defenses són a l’intestí? Doncs sí. Per cuidar-les cal que segueixis una alimentació rica en fibra, fruita i verdura i que la complementis com el consum de prebiòtics i probiòtics. T’ajudaran a mantenir el sistema digestiu i la flora bacteriana en bon estat. També pots recórrer a la ingesta de nutrients naturals com la gelea.

A més, com ja t’hem comentat a l’inici, és molt important respectar les hores de descans. Has de tenir present que quan es dorm es restableixen les funcions del cos i es regeneren. Per tant, dormir i descansar és bàsic per carregar piles, ja ho diu la dita.

 

T’ajudem!

Per tal que tinguis una tornada a la rutina plena de força i energia, sempre que ho necessitis, t’oferirem el servei d’atenció personalitzada per saber quina és la millor pauta per a tu. Visita’ns i explica’ns com és el teu dia a dia. Amb aquesta informació sabrem quins suplements et podem recomanar per augmentar les teves defenses.

Disposem d’una gran varietat de probiòtics, gelees reial o vitamines naturals per a tu i el teu sistema immunitari.