Evitar la caiguda del cabell: és possible?


Moltes de les persones que estareu llegint aquest post potser en alguna ocasió us haureu preguntat: què puc fer per evitar la caiguda del cabell? Per què em cau el cabell? Per això avui publiquem aquesta nova entrada al nostre blog, per parlar-vos d’uns quants productes que, de segur, us ajudaran a millorar aquest problema.

evitar la caiguda del cabell

 

Productes per evitar la caiguda del cabell

A la nostra farmàcia podeu trobar varis productes diferents que us ajudaran a guanyar la “guerra” contra la pèrdua del cabell.

Molts clients de la nostra farmàcia es pregunten amoïnats per què tenen tan poc cabell, per què els cau el cabell… Els motius poden ser tan variats com portar una alimentació poc equilibrada, l’estrès als que estem sotmesos, problemes de tiroides… Com que els motius són tan diversos el millor és que us apropeu a visitar-nos. D’aquesta manera, coneixerem en detall la vostra situació i us podrem aconsellar molt millor. de totes maneres, i perquè us en pogueu fer una idea, alguns dels productes que tenim són:

Xampú de la marca Ecoceutics. Aquest xampú no conté parabens, així que no apliquem res de química als nostres cabells. El composen ingredients molt adients per lluitar contra la pèrdua de cabell com el ginseng, l’apigenina i l’àcid oleanòlic de fulles d’oliva. Aquests 3 elements ajuden a disminuir la caiguda del cabell estimulant el cuir cabellut.

0

 

La lluita contra la pèrdua de cabell

Altres productes que ens poden ajudar a combatre eficaçment l’alopècia són els comprimits amb biotina i zinc. La biotina és una vitamina que ens ajuda a tenir una pell, cabell i ungles sans i forts. El zinc, per la seva banda, és un mineral essencial per al nostre cos. Un símptoma de que en tenim poc és, precisament, la pèrdua de cabell.

Les ampolles anticaiguda de la casa Vichy també ens ajudaran a enfortir el nostre cuir cabellut i ens ajudaran a evitar la caiguda del cabell.

evitar la caiguda del cabell

evitar la caiguda del cabell

evitar la caiguda del cabell

 

 

 

 

 

 

 

 

De totes maneres, no oblideu que us podrem assessorar millor si us apropeu a veure’ns i parlem en persona!