Farmaciola en diferents situacions: què hi has de posar?


Tots sabem que una farmaciola és de molta utilitat en cas de necessitat. Amb tot, cal tenir en compte que, segons la situació en la que ens trobem, el contingut de la farmaciola que ens acompanyi haurà de ser diferent. No necessites la mateixa si vas a passar uns dies a la platja, a la muntanya o si vas d’aventura sobre la teva bici.

Farmaciola per anar a la platja o la muntanya

Estàs preparant unes vacances a la costa? Només penses en estirar-te a la sorra? O t’estimes més gaudir d’uns dies a la muntanya i banyar-te a la piscina? Ara t’indiquem tot el que has de portar per gaudir de les teves vacances amb salut.

Medicaments i altre material que pots necessitar

Posa-hi analgèsics,antitèrmics i antidiarreics. No oblidis afegir antiàcids,antihistaminics,laxants i col·liris. Afegeix repel·lents de mosquits i/o altres insectes, filtre solar per protegir la teva pell. Per acabar, porta material de cures per a ferides i/o lesions a la pell.

 

farmaciola

Farmaciola per a escapades en bici

Ets més aventurer i puges sobre la bici per explorar el territori? Parlem de quina farmaciola necessites per anar més tranquil! El més important és que sempre vagis amb el material pràctic, enfocat cap a les activitats que faràs.

Medicaments i altre material que pots necessitar

Agafa analgèsics, antiinflamatoris i crema anti coïssor. No t’oblidis de portar amb tu una solució antisèptica, material de cures per a ferides i/o lesions de pell. I, per últim però no per això menys important, posa’t sempre filtre solar.

 

Ara ja estàs informat del tot! Si estàs preparant la teva merescuda escapada per vacances, vine a veure’ns. Tot l’equip de la nostra farmàcia t’ajudem a preparar la teva farmaciola ideal. Només ens has d’explicar on vols anar i què hi faràs, i nosaltres t’aconsellarem amb molt de gust! Així podràs dir: ho tinc tot preparat per a les vacances!