Parlem de les infusions


Les infusions són unes begudes calentes naturals que obtenim de les fulles, flors i arrels d’algunes plantes. A la nostra farmàcia en preparem de varis tipus que t’expliquem tot seguit. Ets fan de les infusions? Te n’expliquem els seus beneficis!

Les infusions són les teves grans aliades

Et costa pair els àpats? Notes que et costa fer la digestió? Aleshores t’encantarà la nostra infusió digestiva! Elaborada amb anís, comí, herba lluïsa i fonoll, farà que tots els àpats et sentin millor.

Pateixes d’hipertensió? La nostra combinació d’olivera, espí blanc, dent de lleó i farigola et farà anar millorant si la vas prenent de manera habitual, ja que farà que la teva tensió baixi de manera natural.

Tens problemes a l’hora d’anar al lavabo? També hi ha herbes amb efectes laxants. La bona combinació d’aquestes dóna com a resultat una infusió que et farà sentir alleujat. Amb què elaborem les infusions laxants? Combinem menta, fonoll, camamilla i sen.

les infusions

El remei natural que suposen les infusions

Per a millorar l’acidesa d’estómac, és molt aconsellable prendre una infusió de camamilla, sàlvia i regalèssia. Si t’acostumes a prendre les infusions especials per a l’acidesa, aquesta cremor anirà a menys.

Si pateixes colesterol, una infusió de boldo, dent de lleó, tè vermell, cardo marià i estèvia t’ajudarà a guanyar la batalla i a fer que baixi de manera saludable.

La vida moderna ens fa córrer amunt i avall sense pausa. Tots, qui més qui menys, patim d’estrès. Per aconseguir relaxar-nos, per frenar una mica i aconseguir un estat anímic més tranquil, una infusió de til·la, melissa i passiflora és la més adient.

Si tens problemes respiratoris, que es poden aguditzar amb la fred, et recomanem que tastis les infusions que preparem d’eucaliptus, pi, farigola, saüc i trepó.

 

O sigui que, ja ho saps! Les infusions et poden ajudar a millorar la teva salut de la manera més senzilla possible. Totes aquestes infusions les hem formulat nosaltres i són molt efectives per la seva bona composició (tant per la combinació de plantes com per la concentració de plantes que porten).

Vine a veure’ns a la farmàcia i parlem-ne! Tu només has de posar a bullir l’aigua.