Mels de Pranarom: regala salut!


S’apropen les festes i tens una llista de gent a qui has de fer un regal. I se t’acaben les idees. Coneixes les mels de Pranarom? Una idea diferent i original que et soluciona un regal per aquests dies.

mels de pranarom

Què són les mels de Pranarom?

Per començar, et direm que hi ha dos tipus de mels de Pranarom: la que t’ajuda a dormir i la que enforteix les teves defenses.

Comencem amb la que t’ajuda a dormir. La mel ecològica va acompanyada d’olis essencials 100% ecològics d’essència de mandarina, de camamilla amargant (o romana), de lavanda i de citronela. Aquests olis essencials, relaxants i calmants, s’uneixen al gust agradable de la mel ecològica, ajudant-te a dormir.

La segona de les mels de Pranarom de la que et volem parlar en aquest article és la que ajuda a enfortir les teves defenses. En aquest cas, la mel ecològica va enriquida d’olis essencials de canyella, eucaliptus, llimona i romaní. Aquests olis essencials que acompanyen la mel ecològica t’ajuden de manera molt eficaç fent-te sentir, de manera gairebé immediata, una meravellosa sensació de benestar.

Aquestes dues mels de Pranarom es poden consumir de dues maneres igualment eficients: sola o desfeta en una tassa de llet calenta o una infusió.

Regala salut

L’aromateràpia que acompanya aquestes dues mels de Pranarom t’ajuden a passar un hivern de manera més relaxada i enfortida. Així podràs gaudir dels molts plaers que aquesta estació de l’any t’aporta i que, sovint, queda amagada rere els refredats. No has d’oblidar que l’hivern ens porta moltes activitats fantàstiques de les que pots gaudir: pots anar a esquiar, a fer senderisme, passejar per la sorra d’una platja buida, fins i tot pots anar a nedar… Les mels de Pranarom t’ajuden a cuidar la teva salut i la dels teus. Així, no et perdràs cap de les activitats que l’hivern et té preparades!