Ja són aquí els mosquits: i ara què?


Amb l’arribada de la calor arriben, també, inseparables, els mosquits. I amb ells, la gran pregunta: com podem prevenir les picades de mosquits? I si ja ens han picat, què podem fer?En aquest article intentarem donar-te unes quantes pistes, a veure si aquest any aconseguim guanyar la batalla! Parlarem de quins productes tenim per evitar que et piquin i de quins productes tenim per calmar les picades. Preparats??

 

Productes per a prevenir les picades de mosquits

A la nostra farmàcia tenim productes per a evitar que ens piquin els mosquits. En podeu triar de ben variats, des de les polseres fins a pegats. També podeu trobar esprais que repelen els mosquits. També podem orientar-vos amb productes homeopàtics que us ajudaran a guanyar la batalla contra aquests insectes.

 

 

prevenir les picades de mosquits

 

Productes per a alleugerir les picades

Abans de res, renta la picada amb aigua i sabó. Per alleugerir la sensació de picor, pots posar-te una mica de gel sobre la picada. La fredor et farà sentir millor una estona, el temps que triguis a apropar-te a la farmàcia a buscar un remei.

A la farmàcia pots optar per dues vies: et poden recomanar que t’apliquis una crema, nosaltres et direm quina et pot anar millor. Per a la gent que s’estima més tractar-les d’una manera més natural, disposem de remeis homeopàtics que us ajudaran.

 

No has pogut prevenir les picades dels mosquits i has perdut la batalla? No pateixis! No dubtis més apropa’t a la nostra farmàcia.

Per ara et vas salvant? Ets l’únic de casa a qui no l’han picat? Vols seguir mantenint aquest títol durant el que queda d’estiu? Vine a veure’ns!!!

El nostre equip t’assessorarà perquè puguis triar el remei que millor s’adapti a tu: tenim productes per evitar que els mosquits se t’apropin i productes per calmar la picor de les picades. Explica’ns el teu cas i junts trobarem el producte que necessites!