Crec que el meu nen té polls


Amb l’arribada del mes de setembre que acabem de començar, s’apropa la tornada al cole. Els nens estan nerviosos i emocionats. I els pares, també. I és que, entre molts altres factors, els pares pateixen per si troben un dia polls al cap dels seus fills.

Si veus que els nens es graten sovint el cap o es queixen de que els pica, podria ser que en tinguessin. Però tranquils, tenim dos remeis!!

Hem d’estar atents, ja que aquests bitxets creixen i es multipliquen molt i molt ràpid. Tot i que viuen només 30 dies, la femella pot posar de 5 a 10 ous al dia. Al dia!!!! O sigui que és molt important, al primer senyal, actuar sense dubtar.

polls

Què fer si trobem polls?

El primer que farem és avisar al cole dels nostres fills. És bàsic que ho facin saber a la resta de pares, perquè puguin examinar el cap dels seus fills a veure si també en tenen.

Després, cal començar immediatament amb el tractament. És important actuar ràpid, per evitar que passin a la resta de membre de la família!

A la nostra farmàcia t’ho posem molt fàcil i et donem dues opcions per acabar amb els polls.

  1. El tractament Pack Goibi, que consta d’un xampú i una loció. Per ajudar a tots els pares, te’l posem a un preu especial. D’aquesta manera, els guanyem la batalla si o si!
  2. El producte natural Nompikis. Aquesta és una loció molt interessant per a la prevenció dels polls. L’aplicarem cada matí abans de sortir de casa. És totalment natural i sense cap producte químic, pel que el seu ús és molt recomenable.

Així que, has descobert polls? Keep calm!!!! Passa a veure’ns a farmàcia Olga Folch i en un pimpam posarem fil a l’agulla! I junts derrotarem, per fi, els indesitjables visitants.