El sistema immunològic: què és i la importància de cuidar-lo


Ara fa encara calor, i no ens imaginem amb abrics i bufandes. Tampoc ens imaginem refredats, amb febre o amb una grip. Però quan menys ens imaginem la fred arribarà de cop i cal que tinguem el sistema immunològic del nostre cos preparat per a la seva arribada.

Què és el sistema immunològic?

És, ni menys ni més, que la manera que té el nostre cos de defensar-se contra les infeccions i altres agents invasors. Com funciona? Quan un organisme o substància envaeix el nostre cos, el sistema immunològic l’ataca. D’aquesta manera, impedeix que ens refredem o ens posem malalts.

sistema immunològic

Quan posar-lo a punt?

La baixada de temperatures que tenim cada vegada més a tocar és un toc d’atenció per al nostre organisme. Ara és el moment ideal de començar a preparar el nostre sistema immunològic. Per què? Perquè cal reforçar-lo per a que estigui preparat per actuar quan el necessitem. Cal que estigui preparat per a fer de barrera davant qualsevol virus o infecció que pretengui atacar-nos. D’aquesta manera aconseguirem evitar refredar-nos, agafar febre, engripar-nos o posar-nos malalts.

Si tenim un bon sistema immunològic ens podem estalviar molts refredats i malalties, tant en nosaltres mateixos com en els més petits de la casa. I és que ja sabem tots que al cole i, sobretot a les escoles bressol, s’ho encomanen tot!

Com podem posar a punt el nostre sistema immunològic?

Apropa’t a visitar-nos! A la nostra farmàcia et podem ajudar amb tres tipus de productes diferents per donar un cop de mà al teu sistema immunològic.

Tenim a la teva disposició una sèrie de productes naturals com pròpolis o l’equinàcia. Aquests són ideals per al tractament dels refredats i la grip, per exemple. També tenim productes homeopàtics i productes d’aromateràpia.

 

Apropa’t a veure’ns i junts podrem decidir quin tipus de producte et convé més.