Viure sense estries ni cel·lulitis


Ja ha arribat el temps de lluir una vestimenta més lleugera i també arriba el moment en què tots examinem el nostre cos i el preparem per lluir-lo al màxim. És just en aquest punt quan a la zona de les cuixes trobem una problemàtica del tot rebel: les estries i les cel·lulitis.

Si et preocupen i vols aprendre’n més, a l’article d’avui t’explicarem tot el que cal saber per viure sense estries ni cel·lulitis!

 

Què són les estries?

Les estries són lesions de la pell i apareixen en forma de línies o franges. Són marques que apareixen a causa de l’estirament de la pell o després d’un canvi brusc del cos, ja sigui perquè la persona ha crescut, ha augmentat de pes, per malalties o per embaràs.

Generalment se situen als malucs, cuixes, abdomen, glutis i pits.

Què són les cel·lulitis?

La cel·lulitis és una alteració de la pell provocada per retencions de greixos, aigua o toxines. Aquestes alteracions apareixen en forma de forats o textures irregulars a la pell. Generalment es troben a la zona lateral de les cuixes o de les natges i es calcula que entre el 85 i el 98% de les dones tenen o poden tenir cel·lulitis al llarg de la seva vida.

Cellulite

Què puc fer per viure sense estries ni cel·lulitis?

El millor remei per prevenir l’aparició d’aquestes alteracions a la pell és dur una vida saludable. Mantenir una activitat física activa i una dieta saludable pot ajudar-te a prevenir-ho. A part, també et recomanem la ingesta de:

  • Vitamina D, la trobaràs al peix, els bolets, els ous i en el sol.
  • Vitamina A, és una gran font d’antioxidants i afavoreix a la recreació de les cèl·lules.
  • Vitamina C, la trobaràs als cítrics i t’ajudarà a restaurar els cartílags i els basos sanguinis.
  • Beure aigua
  • Utilitzar crema anti estries i anti cel·lulitis.

 

Viure sense estries ni cel·lulitis (3)Aquest últim punt és molt important, escollir una bona crema anti estries i anti cel·lulitis pot ser clau per controlar i prevenir-ne la futura aparició. Hi ha diverses cremes que utilitzen fórmules diferents i útils segons cada cas.

Sigui quina sigui, és important assegurar que la crema que utilitzis tingui alguns dels següents principis actius: cafeïna, ginko biloba, ginseng, mentol o retinol, per exemple.

Vols trobar la millor crema i viure sense estries ni cel·lulitis? Vine a veure’ns i trobarem la millor solució per a tu!