Història


 

Evolucio

La farmàcia Olga Folch està estretament relacionada a la figura del seu avi i farmacèutic Francesc Folch Solé. L’esmentat farmacèutic va començar la seva trajectòria professional l’any 1944 a la Rambla de la Llibertat de Girona on adquirí un local i va començar la seva activitat. A més de la Farmàcia hi va instal•lar un laboratori d’assaigs clínics. Durant més de 40 anys fou una de les farmàcies de referència del centre de Girona.

A partir de l’any 1992 la seva neta Olga Folch Rubau s’incorpora a la tradició familiar i assumeix la direcció de la farmàcia. Així mateix, amb els seus pares i germans, funden el Grup Folch que integra diverses farmàcies de la província de Girona i que avui en dia encara continuen sent un referent de prestigi i servei en el món farmacèutic de la nostra ciutat.

L’any 2008 Olga Folch, per donar resposta a les necessitats dels nous barris gironins, trasllada la farmàcia a un nou emplaçament ubicat al cantó del Parc de les Casernes. Comença, així, una nova etapa en un local més gran, més funcional i modern, des d’on continua la tradició engegada pel seu avi: donar servei farmacèutic a la població gironina amb la mateixa il•lusió, professionalitat i proximitat amb el client.

1-50aniversari