Serveis


Anàlisi de la tensió arterial.

Vine i et mesurarem la teva tensió arterial . Si vols et farem un seguiment diari: especialment indicat per a persones hipertenses.

Infantil.

Si heu estat pares recenment podeu venir amb els vostres nadons i els farem un seguiment periòdic del pes. També us aconsellarem els millors productes per aconseguir un creixement sa i òptim dels vostres fills.

Dermoestètica.

Tenim els productes més adients per satisfer les teves necessitats en dermoestètica. Productes per a cada tipus de pell , sabons, xampús, cremes hidratants, reparadores, exfoliants.

Servei Personalitzat de Dosificació.

Preparem de forma personalitzada la dosificació i periodització del teu medicament. Tenim una àmplia experiència preparant medicacions per als nostres clients. Ho preparem en blisters que et faran molt còmode i fàcil el seguiment del teu tractament.

Plantes Medicinals.

Tenim una línia pròpia de plantes medicinals per millorar la teva qualitat de vida de forma natural. Si vols, t’informarem d’aquelles plantes medicinals que et poden ajudar a mantenir un estat de salut òptim.

Homeopatia.

Ja coneixes l’homeopatia?. T’explicarem en que consisteix la medicina homeopàtica. A la nostra farmàcia trobaràs una àmplia gamma de productes homeopàtics que t’ajudaran a superar les teves dolencies.

Col·locació d’arracades a nadons i adults.

Posem arracades a nadons i adults de forma indolora, segura i totalment higiènica.

Aromateràpia.

L’aromateràpia és una forma de medicina alternativa que fa servir material volàtil de plantes coneguts com a olis essencials, i altres compostos aromàtics amb el propòsit de millorar la ment de les persones, el seu estat d'ànim ,les seves funcions cognitives o la salut.

Nutrició esportiva.

Aquest servei està especialment indicat per a tots aquells esportistes que tenen cura de la seva nutrició per assolir el màxim rendiment en l’exercici físic. Treballem amb productes de nutrició esportiva de primera qualitat. A la nostra farmàcia hi trobaràs el que s’ajusta a les teves necessitats.

Productes per a gaudir en parella.

Preservatius de tot tipus, gels lubricants per a tots dos, joguets estimulants. Vine i te’ls ensenyarem amb tota naturalitat, confiança i discreció. Gaudeix amb normalitat el món de la parella!

Farmacioles.

La nostra farmàcia prepara farmacioles a mida segons les teves necessitats. També preparem acuradament farmacioles per a tots aquells que volen viatjar a països exòtics i els cal una farmaciola per afrontar qualsevol contingència.

Ortopèdia.

Tens problemes musculars o a les articulacions?. Existeixen molts productes que poden ajudar-te a alleugerir els teus dolors. Plantilles, canelleres, protectors, bastons,,......